Искате светещ окачен таван в коридора, хола или дори банята

Искате светещ окачен таван в коридора, хола или дори банята

Може ли окаченият таван, в коридора, хола или дори банята да бъде превърнат в осветително тяло и да свети?

Отговорът е: “Да, може!”

Антекс Комерс 2000 ЕООД предлага различни по своята светопроводимост плексигласови плоскости, които могат да се използват за окачен таван. Предимството е, че тези плоскости са също така леки както гипскартотенените или копмозитните плоскости използвани за пълнеж на окаченият таван, но с тази разлика че те светят.

За целта е необходимо единствено осветително тяло, което може да бъде или диодно осветление (LED), или неоново или луминесцентно осветление, което да бъде монтирано в кухата част на окаченият таван.

Ние предлагаме и рязане на плоскости на размери подадени от клиента: 59,5х59,5 или друг размер в зависимост от пространството което трябва да бъде уплътнено, в различните видове пропускливост на плексигласа.

На снимките се вижда окачен светещ таван с плексиглас, както и различните размери които са поставени, освен стандартните 59,5х59,5см.

Посредством материалите предлагани от нас, може да превърнете старият си окачен таван в един нов светещ таван, без за разбивате или къртите банята си, едно освежаване което ще даде нов облик и вид във вашият дом.

За повече информация, се обърнете към Антекс Комерс 2000 ЕООД.

гр. София, 1528,  ул. Неделчо Бончев № 1, Логистичен център “Гара Искър”,  Сграда 3

Моб.: 0886 84 68 57, Тел.: 02/ 962 19 30

Източник: наши колеги