Антекс Комерс предлага дизайн и пространствено оформление на TV декори, сцени, предавания, презентации, събития и модни подиуми.

Главната задача на интериорните дизайнери е да придадат на пространството уют и комфорт, като по този начин предразполагат хората да се чувстват удобно, без значение къде се намират. Съвременните технологии позволяват изработването на различни декори и други украси-  завеси, покривки, подови настилки, дамаски и др.,като най-използвани материали са текстил и хартия.

Неразделна част от нашето ежедневие е телевизията. Не е лесно да се създаде най-подходящият декор за едно предаване, така че да се вписва максимално в замисъла на режисьора. Важното тук е декорацията да бъде разположена така, че да не пречи на снимачния процес, осветлението и гостите, като най-често използваните елементи са текстилни банери, обемни букви, светещи конструкции или подови графики. За още по-голям ефект се използват LED стени и мултимедийни екрани. За декора на едно студио е необходимо предварително да се изготви проект, съобразен с възможностите, които предоставя помещението.

Най-важно и водещо условие за добър декор на заведение е уникалният и нестандартен проект, който да привлича вниманието. За да бъде едно заведение със запомнящ се интериор се препоръчва използването на подходящи цветове и материали, като най-често се използват различни видове текстили, тъй като те създават уют и топлина.

Ние използваме най-съвременната технология за печат върху текстил. Екипът на фирмата разполага с достатъчно опит в проектирането на такъв тип декорация.