Изработка на светещи меню бордове за заведение за храненеИзработка на светещи меню бордове за заведение за хранене.

Светещото меню е изработено от алуминиеви профили. Отделните части на менюто са осветени с LED светодиоди, така че надписите да се открояват.

Тъй като това светещо меню се гледа от сравнително близко разстояние, системата алуминиеви профили е най-подходяща за изработката му. Тя придава много по-елегантен вид на менюто за разлика от стандартно използваната метална система.

Светлинна реклама от плексиглас

Светещите табели с лице от плексиглас са с изцяло алуминиева конструкция, което осигурява здравина и стабилност на рекламата. Лесни и удобни са за монтаж в ниши, заради олекотените профили. Табелите с лице от плексиглас са по-евтини от тези с винил.

Заради твърдата си основа, върху светещите табели може да се монтират и релефни или обемни букви от плексиглас. Освен това лицето от плексиглас може да се огъва хоризонтално или вертикално, с което се създава ефект на обемност.

Антекс Комерс разполага с необходимата техника и високо специализирани кадри, за да изпълни целия технологичен процес при създаването на Вашата реклама.

Разгледайте галерията с други наши последно изпълнени проекти