Антекс Комерс има богат опит в работата с Etalbond.

ETALBOND е търговска марка за алуминиев композитен сандвич – панел, състоящ се от нетоксична полиетиленова сърцевина, слепена между два алуминиеви листа.
Това е сравнително нова технологична разработка, чиито уникални
характеристики дават възможност за интересни архитектурни решения.
Табелите, изработени от еталбонд, все повече набират популярност заради множеството им предимства. Здравината и трайността на готовото рекламно изделие са гарантирани за години напред, а външният вид остава непроменен.

Еталбондът е материал, с който се работи лесно и се създават табели с перфектен външен вид. Благодарение на олекотените листовете, табели в завършен вид, дори с по-големи размери, са много леки.

Табелите от еталбонд се отличават с висока трайност и след години експлоатация. Това тяхно предимство се дължи на свойствата на материала – еталбондът не ръждясва, не се деформира при промяна на температурата (при силен студ или горещина). Табелата остава непокътната от въздействието на времето и изглежда като нова, дори след продължителна употреба.

Благодарение на добрите изолационни свойства, здравина и разнообразие от цветове еталбондът се превърна в хит при брандирането на магазини. Лесно и бързо може да промените визията на обекта с нова много по-здрава и актуална.

Табелите, изработени от еталбонд, все повече набират популярност заради множеството им предимства. Здравината и трайността на готовото рекламно изделие са гарантирани за години напред, а външният видостава непроменен. Рекламните табели от еталбонд, без необходимост от снадки на материала, могат да се изработват с размери до 3 м дължина и 1,20 м височина.

Предимства на този вид табели са:

Еталбондът е материал, с който се работи лесно и се създават табели с перфектен външен вид. Благодарение на олекотените листовете, табели в завършен вид, дори с по-големи размери, са много леки. Това опростява изключително много монтажът им и пести време. Дори неспециалисти /клиентите/ могат да се справят безпроблемно с поставянето на табелата на мястото, определено за рекламата.

Благодарение на масовото производство на еталбонд, цената на този композитен материал значително се понижи. Това доведе до широката му употреба в различни сфери на индустрията, включително и в производството на външни рекламни изделия. Ниската цена на еталбонда е предпоставка за изработка на рекламни табели, чиято крайна цена се доближава до тази на табелите от ламарина и PVC. Но табелата от еталбонд е значително по-изгодна за клиента по отношение на предимствата, които той получава. Например, табелите от ламарина ръждясват при външен монтаж, а тези от еталбонд остават непокътнати за дълги години. Табели от плексиглас пък много бързо губят добрия си външен вид и се деформират от промени в температурата, а при тези от еталбонд този проблем се избягва на 100%. С изборът на табела от еталбонд за малко повече пари, Вие получавате многократно по-качествено изделие.

Табелите от еталбонд се отличават с висока трайност и след години експлоатация. Това тяхно предимство се дължи на свойствата на материала – еталбондът не ръждясва, не се деформира при промяна на температурата (при силен студ или горещина). Табелата остава непокътната от въздействието на времето и изглежда като нова, дори след продължителна употреба.Рекламните табели от еталбонд са подходящи за силно замърсената градска среда и индустриални зони, тъй като практически те не изискват никаква поддръжка. Еталбондовите табели са идеални и за интериорна употреба заради стилната им визия, която се вписва навсякъде. Поставяйки указателна табела или информационно табло от еталбонд в сградата, практически си осигурявате спокойствие за много дълго време. Не е необходима никаква грижа по поддръжката им, а видът на табелите е перфектен.

В областта на рекламата Еталбонд е подходящ за обособяване на фасада при ремонт. Фасадна облицовка с Еталбонд може да бъде съчетана с топлоизолация.

Антекс Комерс органично съчетава фасадната облицовка с Еталбонд със светещите реклами, също така предлага Еталбонд за обличане на фриз и за обличане на колони.