Антекс Комерс предлага и обемни букви с контражурно осветление, което е много ефектно и прави силно впечатление на клиентите.

Обемните букви с контражурно осветление придават на изображението естественост, релеф и в съчетание с осветление се постига запомнящ се визуален ефект.

В днешно време обемните букви представляват един от най-ефективните инструменти във външната реклама. Качественото и професионално изпълнение на обемните букви, различни по цвят и форма, винаги привличат внимание.

Обемните букви с контражурно осветление могат да се използват както за външно, така и за вътрешно оформление. Използват се най-често при оформления на сгради, фасади, табели, магазини офиси и други.

Контражурните обемни букви  са рекламни елементи със задно осветление.

Обемните елементи се изработват от алуминиева или неръждаема ламарина, пластмаса или друг материал.

Осветлението се полага в основата на буквите и най-често е неон или светодиоди светещи с мека, отразена, ореолна светлина.

Антекс Комерс разполага с огромно разнообразие от обемни букви с контражурно осветление, които можем да изработим за фасадата на сградата Ви, поставени на постамент или друго място където искате да бъдат монтирани.