Прозрачни предпазни плексигласови паравани (прегради, екрани, протектори, плаки) за вашия бизнес

Ако и вие имате нужда от подобен параван/екран за защита, не се колебайте да се свържете с нас на телефони 0886 84 68 57

Ние от АНТЕКС КОМЕРС 2000 ЕООД предлагаме проектиране, производство, доставка и монтаж на “предпазни прозрачни паравани” (прегради, екрани, протектори, плаки), за преодоляване на събитията от последните дни. Знаем, че в моменти като този, за вас е изключително важно да опазите вашите клиенти и служители. Вярваме, че с общи усилия можем да преборим всички трудности.

Монтирането на „предпазни паравани“ в магазините е изключително важно. Така клиентите са спокойни, както и обслужващия персонал. Чрез използването на предпазни прозрачни екрани (паравани, протектори), можете да защитите работното си място от вируси, кражби и злонамерени действия на недоброжелатели.

Можете да ги използвате в магазини, офиси, аптеки, рецепции на хотели и други обществени сгради.

Изделия от плексиглас

Огъвките от плексиглас е едно от направленията, в които Антекс Комерс е сред най-добрите. Лазерното рязане ни дава възможност за специфични форми и конструкции.

Специализираните огъвачки ни дават възможност да работим в кратки срокове. Богатият опит и подходящите уреди осигуряват качество и прецизност на огъването.

Рекламните стойки от плексиглас привличат вниманието на клиентите с атрактивния си вид. Те са отличен вариант за промотиране на продукти особено когато информацията трябва достигне по-бързо до по-широк кръг от хора.

Различните типове заведения (ресторанти, кафенета, барове) ежедневно използват плексигласовите стойки за менюта, заради тяхната висока ефективност.

Разгледайте галерията с други наши последно изпълнени проекти