Прозрачни предпазни прегради за таксита срещу коронавирус

Ако и вие имате нужда от подобен параван/екран за защита, не се колебайте да се свържете с нас на телефони 0886 84 68 57

Ние от АНТЕКС КОМЕРС 2000 ЕООД предлагаме проектиране, производство, доставка и монтаж на “предпазни прозрачни паравани” (прегради, екрани, протектори, плаки), за преодоляване на събитията от последните дни. Знаем, че в моменти като този, за вас е изключително важно да опазите вашите клиенти и служители. Вярваме, че с общи усилия можем да преборим всички трудности.

Монтирането на „предпазни прозрачни прегради“ в таксиметровите автомобили между предните и задните седалки е изключително важно. Целта е предпазване на шофьорите и пътниците от евентуално предаване на коронавируса. Във времето на епидемичната обстановка пътници се качват само на задната седалка.

Чрез използването на предпазни прозрачни прегради (паравани, протектори, екрани), можете да защитите работното си място от вируси, кражби и злонамерени действия на недоброжелатели.

Изделия от плексиглас

Огъвките от плексиглас е едно от направленията, в които Антекс Комерс е сред най-добрите. Лазерното рязане ни дава възможност за специфични форми и конструкции.

Специализираните огъвачки ни дават възможност да работим в кратки срокове. Богатият опит и подходящите уреди осигуряват качество и прецизност на огъването.

Рекламните стойки от плексиглас привличат вниманието на клиентите с атрактивния си вид. Те са отличен вариант за промотиране на продукти особено когато информацията трябва достигне по-бързо до по-широк кръг от хора.

Различните типове заведения (ресторанти, кафенета, барове) ежедневно използват плексигласовите стойки за менюта, заради тяхната висока ефективност.

Разгледайте галерията с други наши последно изпълнени проекти