Изработка на светещи реклами за British School Of SofiaЕкипът на Антекс изработи и монтира светещи реклами със светодиодно осветление за British School Of Sofia.

Целият процес на изработка – проектиране, изработка и монтаж, се извърши от специализирания ни екип, който е с богат опит в рекламата.

1. Светеща табела с обемни надписи – 6,20 м

  • гръб и лица от еталбонд
  • изрязани лица от плексиглас
  • фолиране

2. Светещо обемно лого с диаметър на табелата 900 мм

  • гръб и лица от еталбонд
  • изрязани лица от плексиглас
  • фолиране – печат фолио и рязане по контур

Светещи табели от еталбонд и плексиглас

Табелите от еталбонд се отличават със здравина и висока трайност, като предимство на този вид табели е леката конструкция, която опростява монтажа дори на табели с по-големи размери.

Инвестирайки в еталбондова табела клиентите на практика си осигуряват реклама с неограничена трайност, която им пести и средства за поддръжка.

Светещите табели с лице от плексиглас са с изцяло алуминиева конструкция, което осигурява здравина и стабилност на рекламата. Лесни и удобни са за монтаж в ниши, заради олекотените профили. Табелите с лице от плексиглас са по-евтини от тези с винил.

Заради твърдата си основа, върху светещите табели може да се монтират и релефни или обемни букви от плексиглас. Освен това лицето от плексиглас може да се огъва хоризонтално или вертикално, с което се създава ефект на обемност.

Антекс Комерс разполага с необходимата техника и високо специализирани кадри, за да изпълни целия технологичен процес при създаването на Вашата реклама.

Разгледайте галерията с други наши последно изпълнени проекти