Светещите табели с лице от винил са с лека алуминиева конструкция и се монтират лесно и бързо. Благодарение на достатъчната големина на винилната ролка, на практика могат да се изработят табели с неограничен размер.

Алуминиевите профили на светещите табели защипват винила така, че той е максимално изпънат и табелите изглеждат идеално.

Най-типичните приложения са: светещи табели за бензиностанции, светещи табели с големи размери за монтаж на фасади и покриви.

Светещата табела с лице от винил е може би най-популярната от всички видове табели.

Дори и след 10 години експлоатация може само да се смени винилното лице и електрическата инсталация и светещата табела става на практика нова.

Системата на профилите на светещата табела позволява перфектно изпъване на винилното платно. Чрез специални клипсове, нащипани на винила той се опъва в каналите на профила. Конструкцията е така проектирана, че колкото по-силно е изпънато платното, толкова по-здрава е конструкцията, като в действителност неспециалиста вижда лицето като плоскост – плексиглас или поликарбонат.

Друго голямо предимство е на практика неограничения размер на табелата.

Благодарение на алуминиевите профили и платното светещите рекламни табели с лице от винил са много леки. Това опростява и поевтинява монтажа.

Табелите от еталбонд се отличават със здравина и висока трайност, като предимство на този вид табели е леката конструкция, която опростява монтажа дори на табели с по-големи размери.

Инвестирайки в еталбондова табела клиентите на практика си осигуряват реклама с неограничена трайност, която им пести и средства за поддръжка.

Светещите табели с лице от плексиглас са с изцяло алуминиева конструкция, което осигурява здравина и стабилност на рекламата. Лесни и удобни са за монтаж в ниши, заради олекотените профили. Табелите с лице от плексиглас са по-евтини от тези с винил.

Заради твърдата си основа, върху светещите табели може да се монтират и релефни или обемни букви от плексиглас. Освен това лицето от плексиглас може да се огъва хоризонтално или вертикално, с което се създава ефект на обемност.

Антекс Комерс разполага с необходимата техника и високо специализирани кадри, за да изпълни целия технологичен процес при създаването на Вашата реклама.