Антекс Комерс предлага индивидуален дизайн с многообразие от използваните материали за билборд рекламни съоръжения и калкани, използвайки пластични форми с уникални  интериорни  и екстериорни решения.

Клиентът се нуждае от цялостно решение по отношение на своите рекламни кампании, от партньор, които професионално и компетентно да дефинира посланията, да създаде атрактивна и запомняща се външна реклама, съобразена с бизнес модела и цялостния имидж на неговия бранд, пазарните цели и тяхното локално или национално таргетиране.

Билбордове

Билбордът е стандартно рекламно съоръжение за външна реклама, позиционирано в градска и извънградска зона.

Разположени стратегически, осветени и денонощно видими, нашите билборд рекламни съоръжения са прекрасно средство за реклама на Вашата търговска марка, продукти и услуги, като ежедневно Ви осигуряват трайно място в съзнанието на хиляди потребители и Ви отличават от конкуренцията.

В зависимост от изискванията на клиента, произвеждаме и монтираме различни видове билбордове.

Антекс Комерс може да създаде билборд с нестандартен размер и форма,като разпознаваемостта на марката се постига най-ефективно със средствата на външната реклама.

Професионалното планиране и провеждане на билборд рекламни кампании е от ключово за техния пазарен успех. Има много фирми, които отдават под наем билборди, но купуването на билборд позиции само по себе си е недостатъчно.

Калкани

Калканът е голямоформатна реклама с различен размер, в зависимост от сградата. Рекламната конструкция представлява метална рамка закрепена директно върху страничната част на сградата.

Големите размери на калканите дават възможност за отлична видимост от далечни разстояния, като привличат внимание, създават конкурентно предимство и условия за разпознаваемост, продуктов имидж и условия за повече продажби.

Рекламните калкани дават възможност Вашите продукти да се отличат, да привлекат внимание, да откроят своята идентичност. Рекламните калкани създават условия за атрактивно представяне на Вашите продукти.

От търговска гледна точка най-важна е атрактивността на рекламните калкани.
Поради дългия срок на отдаване на конструкциите и сложния монтаж и демонтаж, рекламните калкани се използват предимно за имиджова реклама.

Рекламните калкани са мобилни, имат удобна функционалност и дълъг експлоатационен срок. Разполагат се върху фасади на жилищни и административни сгради, както и над блокови пространства.